Om meer inzicht te geven of wellicht herkenning kunt u hier de ervaringen van anderen lezen. Niets is vreemd of gek, alles heeft een reden.

12 a 13 jaar geleden kwam ik in contact met Petra. Iemand had mij verteld dat zij mijn dochter zou kunnen helpen, een op dat moment behoorlijk sensitief pubermeisje. Mede vanwege mijn eigen achtergrond, werkzaam als hulpverlener in de GGZ, een werkveld waar men niet altijd even open staat voor spiritualiteit en alternatieve werkwijzen, ging ik behoedzaam dit contact in. Al gauw bleek er echter een enorme klik tussen mijn dochter en Petra te bestaan en bleek zij haar op een open manier heel goed te kunnen begeleiden waarbij de ” voetjes lekker in de klei bleven”. Mijn angst voor zweverig gepraat bleek volledig onnodig!

In de loop van de jaren heeft Petra niet alleen mijn dochter, maar ook mijn echtgenoot en mij weten te helpen/ondersteunen. Wij hebben in de tussentijd heftige dingen meegemaakt waarbij altijd weer opviel dat Petra je weet te begeleiden zonder direct te sturen, met enorme aandacht voor privacy en het eigen leervermogen. Confronterend waar nodig, maar altijd met respect. Ze zal niet schromen je te adviseren contact te zoeken met reguliere behandelaren/medici en heeft niet de pretenties alles op te kunnen lossen.

Alhoewel ons leven inmiddels na al die jaren aardig op de rit is, is het altijd heerlijk om even te overleggen of te spuien bij Petra en weet ze je weer op verassende (andere) gedachten te brengen. Ik hoop dat ze nog heel lang ons, en vele anderen mag ondersteunen in haar praktijk!

– Moos


Wat een enorm groot medium. Petra heeft me al een aantal keren precies die inzichten mogen geven die ik nodig had. Door haar manier van werken met een gids is ze enorm zuiver. Ik ben al bij meerdere mediums geweest en mijn lesgeld betaald.

Petra geeft je precies wat je nodig hebt om verder te komen. Door onze gedeelde passie voor de boeken van Jozef Rulof weet ik dat ze altijd zuivere waarheid zal spreken. Wat een wijze en liefdevolle ziel! Petra, dank je wel

– Iwen


Petra kan je heel erg helpen door je inzicht te geven en een andere manier om iets te zien aan te reiken. Buiten dat kom je er altijd stukken beter vandaan dan je erheen ging. Mij heeft ze al met zoveel dingen geholpen, dat is niet uit te leggen, hoeveel dat waard is.

Bovendien is ze een warme lieve vrouw, met een diepe wijsheid en een groot begrip voor alles wat menselijk is. Het is altijd zowel leerzaam als erg leuk om bij haar te zijn. Ik kom ondertussen al vanaf begin 2016 met grote regelmaat bij haar aankloppen. Soms voor hulp bij een moeilijke kwestie of soms voor bevestiging en ik word altijd op precies de goede manier geholpen en ik ben elke keer weer wijzer als ik bij haar geweest ben.

Als het kon, ging ik elke maand gewoon alleen al voor de inzichten die ze kan bieden. Een afspraak maken bij Petra vind ik voor iedereen eigenlijk wel een grote aanrader!

– Ria


Ik kom al jaren bij Petra in de praktijk, en dat is niet zomaar: Hoewel ik “vroeger” veelal lichamelijke klachten had (rug, nek) wat enorm is opgeknapt door haar hulp, kom ik de laatste jaren meer voor adviezen over “het leven” en alle spannende, lastige, gekke en bijzondere uitdagingen die het leven ons geeft. Zonder te oordelen weet ze altijd binnen een mum van tijd de vinger op de juiste plek te leggen.

Ook wanneer ik niet direct herken wat zij zegt (of heel hard roep dat het niet zo is), loop ik vervolgens binnen een dag tegen een situatie aan die me exact laat zien wat zij bedoelde. Deze “o ja dus toch!” momenten zorgen er voor dat ik Petra ondertussen mijn “kompas”noem. Want “sturen” (ons leven leiden) zullen we altijd zelf moeten doen, maar de wijze raad, tips, bemoedigingen en inzichten zorgen er voor dat ik de juiste koers kan vinden, houden en indien nodig: terugvinden.

Omdat zij verder kan kijken, zien, voelen en horen dan (naar ik me kan indenken) ieder ander op deze wereld, geeft een bezoek aan de praktijk het gevoel “achter de schermen” te mogen kijken van het ingewikkelde leven. Zij kan letterlijk een tipje van de sluier oplichten en ons laten meekijken naar datgene dat om ons heen gebeurd,  maar wat we normaliter zelf niet kunnen zien en ervaren. Met de talloze bijzondere en ontroerende momenten die ik mede dankzij haar heb mogen ervaren betreffende naasten die allang aan de “andere zijde” verkeren zou ik ondertussen een prachtig boek kunnen vullen. En tesamen met de boeken van Jozef Rulof die ik via haar kon lezen (inclusief uitleg als ik iets niet goed begreep)heeft dit mijn leven verrijkt en me zonder twijfel tot een beter mens gemaakt. Ik voel me hiervoor dankbaar en ontzettend bevoorrecht, en wens een ieder zo’n zelfde ervaring toe. (o en het is ook nog eens een heel leuk mens met humor ????

– Cynthia


Het kan voorkomen dat je lichamelijke klachten hebt, die niemand kan behandelen, of vastloopt, waarop niemand een antwoord heeft. Dat is mij overkomen. Lichamelijk en geestelijk.

Maar plots kwam ik Petra tegen. Ik was eerst wat sceptisch, ben een nuchter persoon, geen prater. Zou Petra mij wel kunnen helpen? Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoeten, voelde ik dat het goed was. Ze vertelde me, terwijl we elkaar nog nooit eerder hadden ontmoet, wat ik mankeerde, maar ook hoe te komen tot een oplossing.

Haar behandelingen waren zonder hocus pocus, niet vaag of wazig, maar puur het doorgeven van energie. Naarmate we elkaar beter leerden kennen, gingen onze gesprekken steeds dieper. Niet alleen de kwaal, maar ook de zin van het leven. De boeken van Jozef Rulof “kwamen” voorbij. Ik ben die gaan lezen. Heel bijzonder: ik lees ze, op de momenten dat ik ze “nodig” heb.

– Anoniem


Door op een avond met een groep vrienden “glaasje te draaien” zijn we goed in de problemen gekomen. Wat er uit zag als een spelletje, veranderde in een nachtmerrie. Het glas vloog ineens door de kamer en zo door het ruit van de kamer deur en er volgde nog veel meer ellende wat we graag privé willen houden.

Gelukkig na een half jaar van angst kwamen we bij Petra terecht, die direct “zag” wat er aan de hand was, wat de oorzaak was en het fijnste voor ons, wat we kunnen doen om het weg te krijgen. Dit is gelukt en we zijn Petra zeer dankbaar, dat het weg is en glaasje draaien doen we nooit meer. Ook heeft Petra uitgelegd hoe het komt dat je geesten oproept en waarmee je ze allemaal kan oproepen. Een wijze les, waar we ons ook echt aan houden en proberen ook anderen te waarschuwen om het NIET te doen.

Gelukkig kwam Petra op ons pad, anders hadden we niet geweten hoe we het moesten oplossen. Het is namelijk niet iets waar je zomaar mee naar de huisarts gaat. Ze verklaren je toch echt wel voor gek.

– Nick en Fabiëne


Ik loop al een aantal jaren bij de lieve Petra voor mijn problemen en klachten. Via mijn moeder kwam ik hier terrecht, ik heb vroeger in mijn jeugd vele nare dingen meegemaakt waardoor ik over veel dingen ga twijfelen etc en voornamelijk over mijzelf. Ook heb ik vele darm klachten en kan ik er soms niet mee omgaan of wist ik niet hoe, de dokters geven je maar pillen.

Door hulp van Petra ben ik nu op een hele goede pad, ik ben zelfs een opleiding gaan volgen met vol vertrouwen en helpt ze mij hierdoor heen als dat nodig is. Ook als ik eventjes wat kwijt wil of kletsen staat Petra altijd voor mij klaar. Een hele fijne vrouw met veel wijsheid.

Het is fijn om bij iemand die je kent vertrouwen je verhaal aan kwijt kan, grote last van je schouders plus je wordt met liefde geholpen/behandeld.
Mijn darm klachten worden erg goed behandeld en dat vind ik erg fijn.

– Amy


Ik kom nu al een tijd bij Petra,en ben daar heel erg blij mee! Een goede vriendin heeft haar geadviseerd en juist omdat mijn paard steeds terugkerende klachten had…. Ze heeft er voor gezorgd dat mijn paard tot nu toe ‘stabiel’ is en weer in het karakter de oude wordt!

In die tijd dat ik nu bij Petra kom heb ik zelf ook veel steun aan haar gehad en ze zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond gaat staan,en haar advies helpt je met dingen doen en beslissen… Heel erg bedankt hiervoor!

– Nicole


Door mijn jeugd heb ik vele trauma’s opgelopen en me erg onzeker en klein gevoeld. De hulp die ik zocht, en dacht te vinden bij de huisarts en psychologen, kwamen niet verder dan nog meer verdriet en pillen. Antidepressiva. Dit heb ik 5 jaar geslikt, Maar dat hielp niet met mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Toen leerde ik jou kennen! Eindelijk hulp, echte hulp. Met praten en humor, was ik binnen 2 maanden van de pillen af. Ik groeide, en door jou hulp ben ik geworden wie ik nu ben. En dat is iemand die er mag zijn. Soms voel ik dat de energie en positiviteit wat minder word en dan maak ik weer een afspraak om, zoals ik dat altijd zeg, mijn shotje positiviteit te halen.

Met jou hulp en de boeken van Jozef Rulof kan ik de hele wereld aan!

Ik ben blij jou te hebben ontmoet!

– Thea


Mijn klachten verminderden, ik ging met sprongen vooruit. Elke keer, wanneer ik vertrok bij Petra, ging ik blij richting huis. Peet heeft er niet voor geleerd, maar hoe zij mij hulp biedt, hoe wijs zij is, ik vind het niet te bevatten. Wat ik wel weet is dat, wat “normale” artsen niet lukt om mijn problemen te verhelpen, het Petra wel lukt. Daarnaast is het een geweldige meid, met heel veel humor, gewoon met beide benen op de grond, een schat van een vrouw. We hebben een heel goede band opgebouwd: Vriendin!

Als iedereen op de wereld zou zijn als zij is, denkt, helpt, dan zou er geen oorlog meer zijn: een engel op aarde! (en, ik moet het toch even kwijt, een geweldig gezin!!!) Dank je wel dat er bent, lieve Petra

– Koos


Het is niet altijd gemakkelijk om aan en ander uit te leggen, hoe Petra werkt. Daarom stel ik aan een geïnteresseerde vriend(in) of kennis meestal voor, om gewoon eens mee te gaan. Dan krijg je vanzelf een indruk over hoe en wat .. dat Petra hartstikke aardig is, en een vrouw is, die met beide benen op de grond staat.

Met haar bijzondere gave heeft Petra mij echt heel erg geholpen en helpt zij (gelukkig) nog steeds! Op allerlei gebieden: qua gezondheid/ familie of werk gerelateerde zaken. De huisarts hield mijn gezondheidsproblemen op een te druk leven, onderzoeken leverden niets op ,  met rust zou het vast wel beter gaan. Ik bleef het gevoel houden, dat er iets anders aan de hand was.

Via een vriendin kwam ik met Petra in contact. Het grappige was, dat Petra, de eerste keer dat ik kwam, vertelde, dat ik allergisch was voor een bepaald schoonmaakmiddel…wat een toeval, daar had ik ’s morgens het huis mee schoongemaakt en was er nogal benauwd van geworden! Tevens kreeg ik te horen, dat ik o.a. geen noten en kaas moest gebruiken.

Mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan, sinds ik weet, welke voedingsmiddelen ik beter kan mijden. Is er iets aan de hand, waarvoor je niet bij Petra terecht kunt, dan word je doorverwezen. Zelf ben ik daardoor bij een kundig homeopaat terecht gekomen, waar ik  heel goed geholpen ben. Het is fijn, dat je op het gebied van je eigen geestelijke of intuïtieve ontwikkeling bij Petra terecht kan.

Je krijgt altijd een ‘handvat’, waar je mee verder kunt. Wil je meer over achtergronden weten, over jezelf: waarom ben je zoals je bent of bv. begrijpen waarom mensen zo verschillend zijn, dan zijn de boeken, die Petra  heeft en uitleent, beslist een aanrader.

– Margreet


Petra ken ik als een warme nuchtere vrouw, die met beide benen op de grond staat. Al jaren kom ik in de praktijk van Petra. Zowel voor mezelf als voor mijn gezinsleden. Ik kwam voor het eerst in haar praktijk toen ik een whiplash had opgelopen. dit is mede daar haar magnetiseren en adviezen en door
te luisteren naar mijn lichaam, door op tijd rust te pakken, hersteld. Hierdoor heb ik er  gelukkig geen restverschijnselen aan overgehouden.

Daarnaast kreeg ik ook veel praktische tips. Denkend aan  goede lichaamsoefeningen en, omdat er allergieën bij een van mijn gezinsleden voorkomt, tips tot het weglaten van bepaalde voedingsstoffen en tot het gebruik van andere voedingsmiddelen, wat beter was. Dit is maar een klein stukje wat ik even noem,  maar ik kan er wel een pagina over vol schrijven

Ik ben blij dat naast alle medische behandelingen. Petra een andere kant van genezen of herstellen laat zien.

– Miranda


Bang en onwetend, met mijn hoofd vol met gedachten over sex, kwam ik bij Petra in de praktijk. Dit probleem had ik al een tijdje en wat ik er ook aan deed, die sexgedachtes gingen maar niet uit mijn hoofd en het beheerstte nogal mijn leven.

Wat ik van Petra hoorde was eerst heel beangstigend. Het bleek dat ik negatief beinvloed werd en dat gaf me die nare gedachtes. Gelukkig werd me ook de oorzaak bekend waardoor ik negatief beinvloed werd. Oh, zei ik, als ik het dan zelf niet ben die dat denkt en wilt, dan kan en ga ik er tegen vechten.

Na een lang gevecht, met veel hulp van Petra en niet te vergeten van mijn vrouw, werd ik “genezen” verklaard. Petra is recht door zee en wist mij steeds met duidelijke taal op het goede pad te houden. Ook door het lezen van de boeken van Jozef Rulof sta ik stukken sterker in het leven.

– Hans


Met gynaecologische klachten was ik vorig jaar maanden aan het tobben. Ik had een aantal Cystes, waaronder een grote Cyste en arts liet het op z’n beloop. Het was een randgeval, opereren of niet; doorsnede 5cm. Ik zocht Petra op en daar kreeg ik de doeltreffende behandeling. Ik ontving homeopathische medicatie passend bij mijn lichamelijke stoornis. Alle uitleg volgde; wat er aan de hand was, hoe het eruit zag, hoe zou verlopen, zou voelen in m’n buik.. ik vertrok met de medicatie en alles verliep zo. Echt precies zo. In korte tijd, volgens mij dagen tot 1 week, waren zowel de klachten, de Cystes, het vocht, opgelost en weg. Bij echocontrole in het ziekenhuis was niets meer, geen cyste, geen vrij vocht, te zien.

Prachtig en heel juist is alles zo gegaan als het werd aangegeven. Juist de heldere uitleg en deze wijze waarin Petra werkt is doeltreffend. Door Petra is de Spirituele wereld helpend, dichtbij en voelt juist niet gek of eng. Juist heel puur en waar. Behandelingen doen me goed en ik ben dankbaar voor alle hulp, genezing, energie. Dierbaren verwijs ik ook naar haar. Velen vinden er genezing, nieuwe inzichten of andere hulp. Lieve Petra, je bent een dierbare vriendin geworden en ik hoop dat je nog heel lang dit mooie werk mag doen.

– Esther


Hierbij wil ik je mijn ervaringen in woorden delen. Wellicht geeft het inzicht, uitleg, verheldering voor degene die op jouw website naar hulp zoekt en mag gaan ontvangen. Mijn ervaringen van de afspraken in het tuinhuis bij Petra gaan lang terug. Mijn ervaringen zijn meer dan goed. Bij Spirituele hulp denken nog steeds sommige mensen aan vage dingen, ver weg, ongrijpbaar of verzonnen. Niets van dat al, weet ik. En na al die jaren; ik kom regelmatig bij Petra. Met warmte, hartelijkheid en goedheid mag Petra werken en helpen.

Mijn dochtertje had als peuter veel lichamelijke klachten, waarvoor we bij een kinderarts in het ziekenhuis kwamen. Ze was zwak, benauwd, werd opgenomen en kreeg zware medicatie, die ook het gezonde van haar lichaampje belaste. Er waren veel spanningen en er was onzekerheid in die tijd. We waren heel bang haar te verliezen. Daarnaast werd zij ook behandeld via mij bij Petra. Ik kreeg aanwijzingen op voedinggebied en uitleg over haar aandoening. De onmisbare aanvullingen en extra energie, zodat mijn dochter snel sterker werd.

We konden met de artsen rustig medicijnen afbouwen, ze knapte op en werd gezond. Het is jaren geleden, maar Petra heeft ons zoveel geholpen. Inmiddels is dit kind een kerngezonde ( bijna ) tiener. Ik kom nu weer voor mijzelf bij Petra. Voor de steun, de energie, de uitleg en fysieke behandeling. Er is veel stress, mijn scheiding is pittig geweest en er zijn drie kinderen de dupe van. Ik wil ze het allerbeste bieden. Petra gidst mij als het ware en de behandelingen geven energie. Ik lees de boeken van Jozef Rulof en ook hier praten we over. Hulp vanuit de spirituele wereld is er altijd, dat heb ik wel geleerd. Dat betekent niet dat je leven gemakkelijk is, want leven is leren en ervaren, ook door wetten van oorzaak en gevolg, die je beleeft, dus ook zoals je voor anderen zorgt, of wat er op je pad komt.

Maar er is altijd eerlijkheid en echtheid, lichtpuntjes en liefde te vinden. Petra mag heel bijzonder werk doen, waarin zij prachtige wijsheid en helpende energie door mag geven vanuit de spirituele wereld, zodat mensen geholpen worden. Hoe dat concreet werkt? Ik heb het volgende regelmatig meegemaakt: Zo ziet, voelt en hoort en zelfs ruikt of proeft ze wat ze ontvangt van de geestelijke wereld, in reactie op de klacht of de pijn van de client en mag het doorgeven, met uitleg, aanwijzing, hulp.

– Anoniem


Petra is een lieve, wijze, nuchtere vrouw met humor bij wie je je snel op je gemak voelt. Ik adviseer mensen die hulp kunnen gebruiken wel eens om naar Petra te gaan. Ik merk dat niet iedereen daar voor open staat. En dat is zo jammer! Sommige mensen vinden het spannend, maar ik beloof: dat is helemaal niet nodig!

Ik ben zo blij dat Petra in mijn leven is gekomen. Niet alleen omdat ze hulp biedt op welk vlak dan ook, maar ook omdat ik meer ben gaan begrijpen over het leven en het leven na dit leven. En dat is een enorme verrijking!

– Eva


Toen ik een paar jaar geleden erg twijfelde over mijn relatie, adviseerde een vriendin om naar Petra te gaan. Ik wist niet hoe Petra me zou kunnen helpen, maar ben er heen gegaan. Ik was enorm verrast over hoe goed Petra de realiteit kon verwoorden zonder dat ik er dan ook maar iets over verteld had. Ze gaf me inzicht in mijn relatie, in mezelf, rust en zelfvertrouwen. Precies dat wat ik nodig had om uit de ‘knoop’ te komen waar ik in zat.

Het is erg fijn en bijzonder hoe Petra te werk gaat. Ze voelt en ziet dingen die wij (of ieder geval ik ) niet zien en ze kan dat heel goed onder woorden brengen. Het is altijd liefdevol en leerzaam en ik ga er altijd met een bak vol energie vandaan. Bij gezondheidsklachten weet ze de vinger op de zere plek te leggen, zelfs pijn weg te nemen en advies te geven. Ik ben op die manier eindelijk afgekomen van vele blaasontstekingen!

– Anoniem


Via mijn collega ben ik voor mijn puber dochter met Petra in contact gekomen en wat een openbaring was dat! Mijn dochter van toen 16 was met stomheid geslagen. Een wildvreemde, lieve dame die binnen een paar minuten precies kon beschrijven hoe zij zich al jaren voelde en wat daarvan de oorzaak was… iets dat mijn dochter zelf niet onder woorden kon brengen, laat staan kon bedenken wat de oorzaak was.

En hierdoor waren inmiddels al heel veel contacten tussen haar en haar omgeving behoorlijk verstoord. Zoooo bijzonder! En vanaf dat moment komen wij zeer regelmatig bij Petra en keer op keer zijn wij weer zeer aangenaam verrast door het vermogen van Petra om precies te verwoorden wat we voelen, hoe dat komt en uiteraard komt ze ook nog met tips, oplossingen, wijze raad én daad! En of het nu op gevoelsgebied is of op medisch gebied, telkens heeft ze een antwoord/oplossing op een soms voor ons onverklaarbare klacht, probleem of gevoel.

Het contact met mijn dochter met mij en de rest van haar omgeving is ontzettend verbeterd, ikzelf heb veel meer begrip en zelfs enorme bewondering voor mijn dochter doordat ik nu dingen veel beter begrijp en zie hoe dingen werkelijk zijn…

Kortom een ontzettend waardevolle verrijking van ons leven! Een aanrader voor iedereen, op welk gebied dan ook! Dank je wel lieve Petra, we hopen nog jarenlang van je te mogen genieten!

– Sanne en Barbara


Wat een geluk dat ik Petra heb leren kennen! Ik ga graag, eens in de zoveel tijd naar haar toe. Ze adviseert me over bepaalde vraagstukken in het leven mbt tot mijzelf of mijn kinderen. Ook heeft ze vaak tips m.b.t lichamelijke klachten. Na een uurtje bij Petra kan ik er weer lekker tegen!

– Lisette


Op een wonderlijke manier kwam ik bij Petra terecht via mijn dochter, die als serveerster in een restaurant werkte. Zij stelde ons een keer aan elkaar voor en naderhand zei Petra haar dat ik pijn in mijn rug had en dat, als zij een bepaalde zalf zou kopen en die op mijn rug zou doen, de klachten over zouden gaan. Mijn dochter wist niet eens dat ik klachten had, maar na opvolgen van het advies was de pijn verdwenen en was ik meteen van mijn argwaan tegen het bovennatuurlijke af en nu ben ik alweer 21 jaar bij Petra. Inmiddels heb ik al zoveel mooie en ontroerende dingen meegemaakt dat ik er wel een boek over kan schrijven.

Niet alleen wat mijn gezondheid betreft, maar ook de levenswijsheid die je uit de boeken van Jozef Rulof krijgt en dat, als je van goede wil bent, je de juiste weg gewezen wordt en als je een keer struikelt, je altijd een herkansing krijgt en altijd op weg bent naar… Ook al krijg je vaak niet een rechtstreeks antwoord op je vragen, dan krijg je het antwoord uit onverwachte hoek: iemand maakt een opmerking of het antwoord wordt als “weten” in je gelegd.

Ook een vreemde droom, waarna je meteen wakker wordt kan een boodschap zijn, die om uitleg vraagt. Of je ziet als je je ogen dicht hebt een bepaalde kleur die een heel andere betekenis heeft dan de betekenis die wij eraan toekennen. Denk maar niet dat je naar de mond gepraat wordt: als je geen gelijk hebt wordt dat je ook duidelijk gemaakt, maar altijd rechtvaardig.

De sessies bij Petra en de boeken geven je een levenswijsheid waardoor je weer vooruit kan in het leven. Ik ben daarom ook heel dankbaar dat ik dit allemaal mee mag maken en hoop hierdoor weer een stapje verder op het levenspad te komen. En natuurlijk heel veel dank voor Petra, die zich voor dit mooie en moeilijke werk heel veel opofferingen heeft moeten getroosten.

– Sonja


Via een kennis ben ik in contact gekomen met Petra. Ik kwam deze kennis regelmatig tegen in de wachtkamer van een psychiater, waar ik en ook hij onder behandeling was. Later kwam ik hem tegen op dorp .Hij vertelde dat het zo goed met hem ging en vertelde over Petra. Sindsdien kom ik regelmatig bij Petra in de praktijk.

Door haar adviezen en inzichten kan ik weer omgaan met mijn moeilijke verleden en met de voor mij moeilijke maatschappij. Ook haar behandelingen doen mij erg goed. Door haar warme handen verdwijnt de strakke band om mijn hoofd, voel ik mij een stuk rustiger worden en ook krachtiger.

De boeken die Petra te leen heeft heb ik nog nooit gelezen, maar worden mij ook nooit opgedrongen. En dat is zo mooi, ze laat je altijd in je waarde en niks is verplicht. Ben erg blij dat Petra op mijn pad is gekomen. Daarbij ben ook erg trots op mezelf geworden, kan het leven weer aan en kan er nu zelfs van genieten. Geloof me, dat is voor mij echt al een hele vooruitgang.

– Tim

Wil je ook een reactie plaatsen? Stuur dan uw reactie naar petra@stichting-gizeh.nl