Elke hand kan helpen, als hij maar met liefde uitgestoken wordt. Elk kusje verlicht de pijn, zeker als hij met liefde gegeven wordt.

Mijn naam is Petra Wintershoven- de Vries en in november 1996 is Stichting Gizeh opgericht. Waarna ik tevens een praktijk ben begonnen om als paranormaal therapeute / medium mensen te helpen.

Als kind ontdekte ik al zeer snel dat er meer is tussen hemel en aarde. Mijn jeugd en opvolgende jaren waren voor mij een leerproces en ben ik mij verder gaan ontwikkelen. In de periode na de bevalling van mijn zoon werd het me  duidelijk dat ik dit prachtige en bijzondere werk mocht gaan doen. Nu werk ik al weer vele jaren in mijn “tuinhuis” mijn praktijk.

De eerste 7 jaar hield ik naast mijn praktijk in Hillegom op regelmatige tijden ook praktijk in de Smeltkroes in Ulft (de Achterhoek). Dit was een bijzondere en mooie tijd voor mij. Helaas kon ik daar niet mee doorgaan, omdat het gebouw afgebroken werd en er voor mijn praktijk geen andere ruimte te vinden was. Nog steeds denk ik hier met veel plezier aan terug.

Iedere dag heeft wat moois, iets kleins om van te genieten.

Vele mensen heb ik mogen helpen en ik kan alleen maar zeggen dat ik daar verschrikkelijk dankbaar voor ben. Het mooie is dat alle cliënten die ik heb geholpen alleen via mond tot mondreclame bij me zijn gekomen. Nog nooit heb ik reclame voor de Stichting of mezelf hoeven maken. Ik hoop dit werk nog vele jaren te mogen doen en wie weet zie ik u ook nog eens langskomen.