Door moeilijke periode(s) te kunnen verwerken en daarmee positief aan de slag te gaan, krijg je meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst.

Het is vooral belangrijk te weten dat alles een oorzaak heeft, maar dat er ondanks alles ook voor iedereen een positief weggetje is, dat via mij aangereikt wordt. Door moeilijke periode(s) te kunnen verwerken en daarmee positief aan de slag te gaan, krijg je meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst. Het verwerken en de begeleiding hiervan is voor niemand hetzelfde, omdat gewoon niemand hetzelfde is. Ik ben niets meer dan een “doorgeefluik” en via deze mooie paranormale weg weet ik welke hulp ik u kan bieden.

 

In bepaalde gevallen kan ik u ook doorverwijzen naar bijv. het ziekenhuis, omdat de aandoening daar toch behandeld moet worden. Ik denk hier bijvoorbeeld aan een operatie of specifieke behandelingen die noodzakelijk zijn om de ziekte te bestrijden etc. Een doorverwijzing kan ook naar een andere alternatieve praktijk bij bijv. de ziekte van Lyme, waardoor u sneller van de ziekte kunt herstellen. Het is wel vaak zo dat ik daarbij de cliënten blijf magnetiseren en begeleiden voor een sneller herstel en voor energie en kracht.

Een kleine greep waarmee ik de afgelopen jaren
mensen heb begeleid en ondersteund:

Burnout / PTSS / Traumatische ervaring(en) / Depressief / Relatieproblemen / Psychoses en allerlei soorten angsten o.a. angst voor het leven etc. / Stervensbegeleiding / Verwerken van het verlies van dierbaren / Opvoedings- en slaapproblemen van kinderen / Hyperventilatie / Incest / Mishandeling / Psychische problemen door contact met loverboys /  Het gevoel jezelf kwijt te zijn / Het horen van ‘stemmen’ / Voedselallergie / Straatvrees / Fobieeën / Eetstoornissen / o.a. Sex- of drankverslaving /  Allerlei lichamelijke en/of psychische klacht / Magnetiseren voor het verlichten van zowel lichamelijke als geestelijke pijn 

Er is zeker meer tussen hemel en aarde. Wilt u hier meer over weten, hiervoor kunt u ook bij mij terecht:

♢  Is er echt leven na de dood.
♢  Waarom zijn we op aarde.
♢  Zie ik later mijn overleden dierbaren terug
en zien zij mij.

Hierover kunt u ook meer te weten komen door middel van de boeken van Jozef Rulof.
Deze boeken kunt u vinden in mijn boekuitleen.

Wil je een consult cadeau geven? Dat kan ook. In de praktijk kan je bij mij een consult cadeaubon met bijpassende envelop kopen. Kom je van ver? Stuur mij een mail en de consult cadeaubon gaat op de post.