Aan al het verkeerde komt een einde, nooit aan het ‘goede’ - meester Zelanus

Wanneer u een afspraak maakt is het in principe voor één uur, ofschoon 2 uur ook mogelijk is. Tevens bestaat de mogelijkheid dat u niet alleen, maar met zijn tweeën komt. Een vrijwillige bijdrage voor de behandeling is van harte welkom om het mooie werk van de stichting voort te kunnen zetten. Ik werk met behulp van gene zijde, die mij doorgeven wat noodzakelijk is om u te helpen. Niets is voor mij gek, alles heeft een oorzaak.

Het is u misschien via deze website duidelijk geworden dat ik een diep en diep respect heb voor al het werk, de leer en de boeken van Jozef Rulof. Dit wil niet zeggen dat u tijdens een consult word opgedrongen deze boeken te lezen. De ene cliënt heeft hiervoor interesse, de andere niet. Dat is ieders goed recht.

Hierbij wil ik wel duidelijk vermelden dat ik niet doe aan waarzeggerij, voorspellingen van de juiste lottogetallen, tarotkaarten en reiki.

Piramide van Gizeh

Een goddelijk wonder. Aan de bouw van het wonder werkten astronomen, wiskunstenaars, natuurkundigen en technische geleerden mee. Het zijn allen engelen uit de zevende sfeer, meesters in hun studie. Zij zijn het ook, die het aardse leven in handen hebben en het voor u in de juiste banen leiden. Eens bouwden zij, geïnspireerd door de Goddelijke bewoners van het Al, de piramide, dit ongelooflijke wonder, waarvan de raadsels tot in uw tijd nog niet zijn onthuld en waarin zij niet alleen de komst van Christus vastlegden, maar tevens het stoffelijk, geestelijk en goddelijk ontwaken van de enkeling, de massa en de mensheid voorspelden… Dit en meer kan je lezen in het boek Het Ontstaan van het Heelal.