Jozef Rulof Boekuitleen

In mijn praktijk heb ik verscheidene boeken van Jozef Rulof om uit te lenen. Deze boeken kunnen voor een periode van 3 maanden geleend worden voor € 3,-. Elke extra maand verlenging kost € 2,-. Clienten die bij mij in de praktijk komen, kunnen de boeken echter kostenloos lenen.

Wilt u een boek lenen of terug brengen, spreek dan graag uw naam in via mijn voicemail 06-36 49 31 28 of stuur een e-mail naar petra@stichting-gizeh.nl.

 

Heeft u boeken van Jozef Rulof thuis liggen die u niet meer nodig heeft, dan kunt u ze altijd bij de praktijk afleveren, opsturen of ik kan ze evt. ophalen. Deze boeken zijn zeer welkom. U kunt meer over de boeken van Jozef Rulof te weten komen door hier te klikken.

Op de facebook pagina plaats ik regelmatig stukken uit de boeken. Wilt u dat volgen en – of een reactie achterlaten? Klik dan hier.

De boeken die ik momenteel uit te lenen heb

Een blik in het hiernamaals / Zij die terugkeerden uit de dood / De kringloop der ziel / Door de Grebbelinie naar het eeuwige leven / Tussen leven en dood / Jeus van moeder Crisje (deel 1, 2 en 3) / Zielziekten van gene zijde bezien / Het ontstaan van het heelal / De volkeren der aarde/ Mensen en maskers / Geestelijke gaven / 57 Lezingen (deel 1) / Vraag en Antwoord (deel 2) / Kosmologie (deel 1 t/m 5) / Engelstalig: A view into the hereafter (part 1, 2 and 3) / Duitstalig: Vorträge 1

Jozef Rulof Boekbespreking

Jozef Rulof heeft tijdens zijn werk als groot medium 27 zeer diepgaande spirituele boeken geschreven. Vol liefde wordt u via deze boeken duidelijke inzichten gegeven over het leven en de bedoeling hier op aarde en over het leven in het hiernamaals. Door het lezen van deze zeer waardevolle boeken zult u merken dat het uw leven geestelijk zal verrijken, uw evt. angst voor de dood verdwijnt en hierdoor bij u een innerlijke rust ontstaat en kracht en wijsheid in dit leven.

Jozef heeft deze boeken niet zelf geschreven, hij heeft ze mediamiek ontvangen. Ze zijn geschreven door meesters van het licht.

Het is ook mogelijk dat u met een groepje zich in de boeken van Jozef Rulof wilt verdiepen en toch nog met bepaalde vragen zit. Dan is er de mogelijkheid voor één of meerdere boekbesprekingen bij u thuis. Ik wil u met liefde daarin begeleiden. Een boekbespreking over de boeken van Jozef  Rulof of spreken over het hiernamaals kan ook individueel tijdens een consult.

Door het verleden zal je je eigen leven leren kennen. Door de uitleg over het heden zal je al jouw problemen in een ander licht zien. Door over de toekomst te lezen zal je geestelijk ontwaken. Uit “Volkeren der aarde”.